Til hovedinnholdet

ET UNIKT OMRÅDE - SOLIDE AKTØRER

Én helt spesiell omstendighet gjør at Osloområdets kanskje flotteste beliggenhet ved fjorden nå er tilgjengelig som boligområde: en nedlagt flyplass!

Da Fornebu lufthavn ble nedlagt i 1998, lå alt til rette for det eventyret vi med stolthet nå kan presentere: Fornebulandet - et helt unikt område mellom fjorden og byen, med kun 10 minutter til Oslo sentrum.

Mye har skjedd på Fornebulandet de siste 18 årene. Både barneskole og ungdomsskole er på plass, og flere barnehager har åpnet. Veier og gang- og sykkelnett er oppført, og den flotte Nansenparken er anlagt mellom flytårnet og Storøya grendsenter.

I 2014 åpnet kjøpesenteret Fornebu S, hvor man finner det man trenger av butikker og andre ulike servicetilbud.

Nesten 2 000 boliger er ferdigstilt eller under oppføring. Boligområdene Koksabukta, Hagebyen og Rolfsbukta er allerede ferdige, og i løpet av 2017 vil boligområdet Hundsund ferdigstilles. Boligområdet Storøya er godt i gang med byggingen, og det siste prosjektet legges ut for salg i løpet av 2017.

Salget er startet på boligområdet Oksenøya, området som ligger flott til på vestsiden av Fornebu, med ærverdige Oxenøen Bruk som nærmeste nabo. Neste del av prosjektet legges ut for salg i 2017.

 

På dette flotte, luftige området som i dag kun bærer noen få utvalgte spor etter den gamle lufthavnen, ligger alt perfekt til rette for bygging av boliger. Bak de fleste boligprosjektene står OBOS Fornebulandet AS, og bak oss igjen står den klare idéen om å skape et hyggelig og inkluderende sted å bo, tilgjengelig for folk flest.

OBOS Fornebulandet AS er et norsk eiendomsselskap som er 100 % eiet av OBOS. OBOS Fornebulandet AS utvikler, selger og leverer attraktive bolig av høy kvalitet på Fornebulandet.