Til hovedinnholdet

ET UNIKT OMRÅDE - SOLIDE AKTØRER

Én helt spesiell omstendighet gjør at Osloområdets kanskje flotteste beliggenhet ved fjorden nå er tilgjengelig som boligområde: en nedlagt flyplass!

Da Fornebu lufthavn ble nedlagt i 1998, lå alt til rette for det eventyret vi med stolthet nå kan presentere: Fornebu - et helt unikt område mellom fjorden og byen, med kun 10 minutter til Oslo sentrum.

Mye har skjedd på Fornebulandet de siste 20 årene. Både barneskole og ungdomsskole er på plass, og flere barnehager har åpnet. Veier og gang- og sykkelnett er oppført, og den flotte Nansenparken er anlagt mellom flytårnet og Storøya grendsenter.

Kjøpesenteret Fornebu S er godt etablert, her finner du en variert miks av butikker og andre ulike servicetilbud. Øvrige handel- og servicetilbud startes opp rundt om på Fornebu, og gir et stadig mer variert utvalg til glede for alle som bor, jobber og besøker halvøya.

Over 2 000 boliger er ferdigstilt eller under oppføring. Boligområdene Koksabukta, Hagebyen, Rolfsbukta og Hundsund er allerede ferdige, og i løpet av 2020 vil boligområdet Storøya ferdigstilles. Byggingen er startet på boligområdet Oksenøya, området som ligger flott til på vestsiden av Fornebu, med ærverdige Oxenøen Bruk som nærmeste nabo. Flere av Oksenøya-prosjektene ligger nå ute for salg, og neste del legges ut for salg i 2018.

Samtidig jobber vi kontinuerlig med de nye boligområdene som skal legges ut for salg. Ambisjonen er at Fornebu skal bli et mangfoldig område som du som beboer med stolthet kan kalle ditt hjem.

På dette flotte, luftige området som i dag kun bærer noen få utvalgte spor etter den gamle lufthavnen, ligger alt perfekt til rette for bygging av en ny bydel. Bak de fleste boligprosjektene står OBOS Fornebu AS, og bak oss igjen står den klare idéen om å skape et hyggelig og inkluderende sted å bo, tilgjengelig for folk flest.